Розпродаж!
В наявності

Хліб #8 (2023)

Термін відправлення замовлень складає 3-5 робочих днів.

Способи оплати
Онлайн оплата Visa/Mastercard Онлайн оплата Visa/Mastercard
Способи доставки
Нова пошта Нова пошта
Укрпошта Укрпошта

Про Журнал

Що ми знаємо про хліб? Він може бути запашним, рум’яним, житнім або з білого борошна. Хліб – всьому голова. Але що, як більше? У новому номері “Локальної історії” читайте історію хлібу в Україні:

-Яким був шлях України до світової житниці? Що цей статус дав українцям, а чого позбавив?
-Хто і коли вперше почав випікати хліб на українських теренах?
-Чому виготовлення хліба в Середньовіччі регламентувалось законом і до чого тут хлібна дискримінація?
-Яку роль мав хліб у поминальних обрядах наших предків?
-Чому українські хлібороби не створили потужної хліборобської партії?
-Як на українців вплинув геноцидальний досвід 1920–1940-х?
-Розміновували поля, всипані касетними боєприсами та відновлювали техніку і склади: як українські аграрії долають нові виклики